Glasvezel in Altweerterheide?

De Dorpsraad van Altweerterheide gaat polsen of de inwoners van het Weerter kerkdorp interesse hebben in glasvezel.

In het voorjaar van 2012 heeft Reggefiber de dorpsraad Altweerterheide medegedeeld dat de grens om in overweging genomen te worden 2500 woningen was. 30% van de inwoners gaf aan te willen deelnemen. Dat leidde tot een afwijzing. Maar de toenmalige voorzitter van de dorpsraad liet het daar niet bij en schreef zelfs nog een brief naar de eurocommissaris Nellie Smit-Kroes. Het geheel leverde niets op.

Men is nu 4 jaar verder en men wil gaan kijken hoeveel huishoudens er nu willen overstappen van de enige kabelprovider Ziggo naar glasvezel. Woon je in Altweerterheide en wil je de overstap naar glasvezel maken, stuur dan een e-mail met jouw naam, adres en postcode naar: [email protected] Hoe meer reacties, hoe groter de kans van slagen. Je kan tot 30 november 2016 reageren.