Weert krijgt nieuwe woontoren

Foto: Fase 1 in aanbouw. Toekomstig uitzicht woontoren

In april 2017 wordt gestart met de tweede fase van het nieuwbouwproject ‘La Cour Bleue’, zo meldt Saelmans Makelaardij vrijdag. Dit betekent dat naast het onlangs gerealiseerde appartementencomplex bij het stadhuis een 10 etages tellende woontoren zal verrijzen.

In mei 2015 werd fase 1 van het project opgeleverd. Deze 36 passage-apartementen zijn inmiddels allemaal bewoond. Reden voor BAM Woningbouw om fase 2, bestaande uit 22 torenappartementen en 16 stadsappartementen, in april 2017 tot uitvoering te brengen. De verkoop is gestart en er zijn al de nodige appartementen verkocht of in optie. De bouw van de woontoren zal circa 1 jaar in beslag nemen.

Het fraaie, onder architectuur ontworpen, complex biedt een combinatie van ruimte, luxe en kwaliteit. De torenappartementen (drie per laag) op de 1e t/m de 5e verdieping, zijn ruim van opzet met een woonoppervlakte van 86 tot 97 m2. De appartementen op de 6e t/m 8e verdieping, (twee per laag), hebben maar liefst een woonoppervlakte van 125 m2. De appartementen hebben een vrij en fraai uitzicht over Weert met V.O.N. -prijzen vanaf € 240.000,-. Het ontwerp van het penthouse op de bovenste verdieping is de kers op de taart en zorgt ervoor dat Weert er een nieuw landmark bij krijgt!

Ondertussen is er al veel interesse voor dit unieke 285 m2 tellende penthouse met een fantastisch uitzicht over Weert. Alle appartementen beschikken naast een berging ook over een parkeerplaats in de parkeergarage die via een afgesloten liftopgang bereikbaar is. In La Cour Bleue wordt wonen beleven, voor mensen die luxe, gezelligheid, veiligheid en comfort hoog in het vaandel hebben staan en die de vruchten van het leven vanuit een eersterangs locatie willen plukken. Dit unieke product op deze perfecte locatie staat garant voor een hoge toekomstwaarde.

Aan de voet van de toren worden 16 (witte) stadsappartementen gerealiseerd met een woonoppervlakte die varieert tussen de 53 en 70 m2 met een V.O.N.-prijs vanaf € 125.000,-. De stadsappartementen in dit prijssegment zijn toegankelijk voor een brede doelgroep en komen in aanmerking voor de aantrekkelijke starterslening van de gemeente Weert waardoor woonlasten ver onder de sociale huurgrens mogelijk zijn. De super centrale ligging van het complex op nog geen twee minuten loopafstand van het station en hartje stad maakt deze plek uniek en bijzonder. Naast een eigen berging behoort het huren van een overdekte parkeerplaats in de parkeergarage eveneens tot de mogelijkheden.

Meer informatie via: www.lacourbleue.nl of www.saelmans.nl

schets_fase2_la_cour_bleue