Win een Faunaland fiets

Winactie – Komende dinsdag is het werelddierendag. Dierendag is een dag die wereldwijd op de agenda staat als een moment waarop extra aandacht wordt besteed aan de dieren.

Ook Faunaland Dierspecialist Paul Meevis in Weert staat hierbij stil. Tijdens dierendag is de dierenspeciaalzaak extra lang geopend, namelijk van 8.00 tot 21.00 uur. Daarbij krijg je ook nog eens 25% korting op alles wat in de XL shoppertas past.

WdG mag in samenwerking met Faunaland Dierspecialist Paul Meevis er nog een schepje bovenop doen en een witte Faunaland fiets weggeven aan een bezoeker van deze website.

Hoe maak je kans?
Bij de ingang van de winkel in de Beekstraat staat een witte Biorb aquarium (zie foto). Loop de winkel in en raad het aantal vissen dat in deze aquarium zwemmen. Vul het antwoord in via het onderstaande formulier. Diegene die het meest dichtbij het juist antwoord zit wint de fiets. Benieuwd hoe de fiets eruit ziet? Klik dan hier: http://iwdg.nl/2dnk8cD.

[gravityform id=”11″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Bekijk je deze prijsvraag via de WdG-app? Klik dan op deze link:
https://www.weertdegekste.nl/?p=338824.

De prijswinnaar krijgt van Weertdegekste.nl bericht per e-mail. De deelnemer moet woonachtig zijn in de gemeente Cranendonck, Nederweert en Weert. De prijsvraag duurt t/m 8 oktober 2016. Jouw ingevulde gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden of doorgegeven aan derden, deze dienen enkel voor het meten van de doelgroep van Weertdegekste.nl. Jouw gegevens worden na het beëindigen van de prijsvraag gewist. De winnaar wordt met voorletter en achternaam op deze pagina vermeld ter kennisgeving aan andere deelnemers. Medewerkers van Faunaland en Weertdegekste.nl en deelnemers van de vorige Faunaland prijsvragen zijn uitgesloten van deelname evenals deelnemers van landelijke prijsvragenwebsites. Eén deelname per persoon / ip-adres per actieperiode.