Gestolen BMW M5 gevonden

Update – Afgelopen nacht is tussen middernacht en 07.00 uur op de Charitasstraat in Weert een BMW M5 gestolen. De eigenaar van de auto heeft een beloning uitgeloofd aan diegene die de gouden tip heeft.

De M5 staat op Spaans kenteken (4783 HTP) en is te herkennen aan de 250 sticker op de bumper en rode Nurburgringsticker op de kofferklep. Verder heeft de BMW E60 M5 een grijs interieur, was de KM-stand ongeveer 75.000 km en het chassisnummer: WBSNB91030B562331.

Men is zo gehecht aan de auto dat er een beloning tegenover staat indien je de gouden tip hebt en kan vertellen waar de auto is. Mocht je de auto hebben gevonden dan kun je contact opnemen via: +31(0)650 212 847.

Er wordt inmiddels ook gezocht op landelijk niveau. Zo heeft ook de bekende autosite Autoblog.nl een opsporingsbericht geplaatst. Verder is er een speciale Facebookpagina opgericht: https://www.facebook.com/SpanishBMWm5

Update: de gestolen auto is elders teruggevonden in Weert. De nummerplaten waren verwisseld.