Brandweerman Sam in het theater

Op donderdag 27 oktober beleeft Kinderheld Brandweerman Sam in het Munttheater in Weert een nieuw avontuur. Sam bekend van RTL Telekids, beleeft samen met zijn vrienden en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter weer een spannend avontuur. Dit keer komt het Circus naar Piekepolder. Deze musical, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin.

Het verhaal
De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Kom verkleed
Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of circusartiest naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide Meet & Greet

Donderdag 27 oktober, aanvang 13:00 uur en 16:00 uur. Collegeplein 3, Weert. Kaartprijs vanaf € 16,50. Reserveringen: http://www.munttheater.nl of telefonisch: 0495 – 513 575. Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.vanhoorne.com/brandweermansam

Video via Youtube:
https://youtu.be/Bjb4Po_Ry_E