Geslaagde wijkwandeling Keent

Foto’s – Ongeveer 300 deelnemers hebben deelgenomen aan de jaarlijkse wijkwandeling door de wijk Keent.

Er werd gestart bij Brede School Markeent voor de hap en stap wandeling. Via een fototocht konden op diverse locaties in de wijk hap en stap plaatsen worden gezocht waar ieder een activiteit kon ondernemen en mocht proeven van internationale gerechten . Vele organisaties / verenigingen uit de wijk werkten mee. Er werd gesport, gesjoeld, geschminkt, getekend, gesprongen, gewandeld en gegeten.

Diverse wijkbewoners hadden gezorgd voor Somalische loempia’s, Marokkaanse soep, Turkse pizza, tropische fruit spiesen, warme chocomel met poffertjes en heerlijke wafels. Zelfs het weer zat mee. Het werd droog om 17.45 uur en dat is het gebleven. Een mooie, sportieve en gezellige activiteit. Volgend jaar weer !

Bekijk een ingestuurde bijdrage.
[nggallery id=’4381’]