Jongeman hangt de ‘clown’ uit

Video – En daar verscheen er weer één in Weert, een zogenoemde ‘killerclown’. Nadat eerder deze week al een clown werd gespot in de wijk Boshoven, wat zaterdag Fatima aan de beurt.

Een jongeman verhuld onder een clownsmasker rende in de omgeving van de Penitentenstraat om zo de mensen de stuipen of het lijf te jagen. Hij werd gespot en op video gezet. De hype rondom de ‘killerclowns’ wordt door steeds minder mensen gewaardeerd. Bezint eer ge begint, want via social media wordt al gedreigd om de clowns een kopje kleiner te maken.

Ook de politie kan dit soort grappen niet waarderen. Afgelopen nacht werd er in Roermond nog een ‘clown’ opgepakt nadat hij voorbijgangers had laten schrikken. Het gevolg: een nachtje cel en een proces verbaal. “Wie het laatst lacht, lacht het best!”, aldus de politie van Roermond via Facebook.

Video via Youtube:
https://youtu.be/7-odJNlPRpU