Onderzoek bij uitgebrande vrachtwagen

Foto’s – Een team van de Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO) is donderdagochtend gestart met een uitgebreid onderzoek bij de uitgebrande vrachtwagen op de Hulsweg in Weert.

De vrachtwagen is zeer waarschijnlijk gisteravond rond 20.00 uur in brand gestoken. De lading waren o.a. vaten met chemicaliën en cilinders. Er wordt dus sterk rekening mee gehouden dat het gaat om afval dat afkomstig is van een drugslab.

Bij daglicht is te zien dat de vrachtwagen zich heeft vastgereden in de naastgelegen greppel. Men kon geen kant meer uit, waarna men waarschijnlijk heeft besloten om het voertuig in brand te steken om zoveel mogelijk sporen te wissen.

Het team van LFO heeft monster genomen en sporen veilig gesteld om de daders te achterhalen.

X