Beppie Kraft bij mantelzorgconcert

Op zondag 6 november hopen Harmonie St. Joseph Weert-Zuid en Punt Welzijn met vele Weerter mantelzorgers het 5 jarig jubileum van het mantelzorgconcert te vieren.

Mantelzorgers regelen, zorgen en organiseren veel. Doordat dit veel tijd in beslag kan nemen, komen zij vaak zelf op de tweede plaats. Het mantelzorgconcert is dan ook bedoeld om hen een heerlijke, ontspannen middag te bezorgen. Er af en toe even tussenuit kan helpen om de zorgtaken vol te kunnen houden. Dit jaar belooft het wederom een schitterend en gevarieerd programma te worden.

Beppie Kraft draagt mantelzorgers een warm hart toe en draagt daarom graag haar steentje bij. Zij zal het publiek weten te raken en trakteren op geweldige meezingers. Naast deze bekende Limburgse zangeres, zijn ook diverse Weerter artiesten betrokken. Het concert vindt plaats op zondag 6 november van 14:00 uur tot 17:00 uur in het Fatima Huis, Coenraad Abelstraat 31a.

Geen mogelijkheid om naar het concert te komen? Dan is het ook dit jaar weer mogelijk om een mantelzorger aan te melden voor het mantelzorgbloemetje. Dit is een leuke manier om deze persoon te laten weten dat je zijn inzet waardeert. Het bloemetje wordt op donderdag 10 november, de landelijke Dag van de Mantelzorg, door vrijwilligers thuis bezorgd.

Aanmelden kan tot 24 oktober via dit aanmeldformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewGYD_57r3SxuF7feGJzEpbvYJSTGsXH8M3M_aESAwdjmhXQ/viewform of door te bellen naar 0495-697900 [email protected] Meld je snel aan, vol = vol.