Natuurwerkdag in Tungelroy

Traditioneel is de eerste zaterdag van november Natuurwerkdag in heel Nederland.

In de Tungelerwallen kunnen kinderen (samen met ouders / opa / oma / buren) dennenbomen van wel 8 meter hoog omzagen. Het geeft een geweldig gevoel om zo’n boom ‘baas te zijn’ en te kunnen roepen: VAN ONDEREN! Kortom een belevenis op zich en daarnaast ook nog goed voor de natuur. Dit alles onder goede begeleiding van de Ecologische werkgroep Weert-Zuid en scouting Tungelroy.

Ook alleen volwassenen zijn natuurlijk van harte welkom. Een paar uur lekker buiten werken is fijn en kan nooit kwaad. De organisatie zorgt op zijn tijd voor koffie, thee en versnapering, zoals je dat thuis gewend bent. Tussen de middag is er lekkere soep. Dit alles natuurlijk gratis!

Men ziet je graag op zaterdag 5 november tussen 09:45 en 12:30 of van 12:45 tot 15:00u in de Tungeler Wallen. Inschrijven kan via www.natuurwerkdag.nl en dan zoeken op Tungelroy, Tungeler Wallen