Nep-medewerker Wonen Limburg

Update – In Weert loopt momenteel een man rond die zich voordoet als medewerker van Wonen Limburg, maar dat niet blijkt te zijn.

Via social media wordt gewaarschuwd voor deze man. Volgens een betrokkene geeft de man aan dat hij de deuren moet nachecken van de berging. Hij blijkt echter naar iets anders op zoek te zijn. Wonen Limburg heeft aangegeven dat ze alleen in opdracht komen van de bewoners zelf.

Update:
Wonen Limburg heeft aangegeven dat afgelopen week een schildersbedrijf in opdracht van Wonen Limburg houtwerk heeft geïnspecteerd. Daarbij zijn ook bergingsdeuren geïnspecteerd. Dus het is aannemelijk dat de betreffende medewerker wél in opdracht van Wonen Limburg aan het werk was. De medewerkers bellen eerst bij de bewoners aan. De bewoners kunnen de medewerker altijd om legitimatie vragen. Bij twijfel kan de bewoner ook altijd nog even bellen met Wonen Limburg.