Hennepafval
Archieffoto WdG: dumping hennepafval

Leden van het buurtpreventieteam van Weert-Zuid hebben gisterochtend afval aangetroffen in het Moeselpeel-gebied.

Langs de Moeselpeelweg werden jerrycans en afval afkomstig van een hennepkwekerij aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen die de afgelopen dagen verdachte omstandigheden hebben waargenomen bij de Moeselpeelweg.

Heb je iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of stuur een tweet naar de wijkagent van Weert-Zuid via: https://twitter.com/POLWeertZuid

3 REACTIES

  1. Afvaldumping ! Als ik met mijn hond rondwandel bij de Ijzeren man visvijver dan zie ik toch dat afvaldumping door de leden vd visvereniging St petrus gemeengoed is. Bierblikken, plastic, handdoeken, etensresten, glas, koffiepads noem maar op. Gewoonweg op die visplekken achtergelaten, in het water, op het wandelpad, in de struiken. Lekkere jongens, die vissers met hun tentjes.

  2. Ik heb nooit kunnen begrijpen waarom de mensen wel etenswaar en/of drinken meenemen, maar als het eten en drinken op is, de verpakkingsmaterialen en/of afval, niet meenemen naar huis (en daar in de afvalbak gooien) of in de dichts bijzijnde afvalbak dumpen.
    Heeft u ooit eens langs de wegen gekeken wat er allemaal uit de auto gegooid wordt? Niet normaal wat er overal langs de wegen ligt.

  3. Begrijpen doe ik het ook niet maar dat ligt aan mijn opvoeding en fatsoensnorm. Begrip opbrengen kan ik zondermeer ook niet zeer zeker niet als dit soort respectloze vervuiler hierop nog niet eens aanspreekbaar is.
    Wat ik echter wel begrijp is dat er weinig verschil is tussen het vuil en diegenen die het achterlaten.

Comments are closed.