Pop-up spookhuis op vakantiepark

Griezelen op een vakantiepark: de Halloweenrage woedt dit jaar ook op vakantiepark Weerterbergen in Weert. Dit Roompot vakantiepark heeft een bijzondere primeur: het allereerste pop-up spookhuis op een vakantiepark in Nederland. De toegang is gratis.

“Door de herfstvakantie en de toenemende populariteit van Halloween verwachten we een topdrukte met gasten op het park. Maar omdat we het belangrijk vinden dat iedereen die Halloween wil beleven mee kan doen, organiseren we 14 oktober een speciale dag voor bezoekers van buitenaf,” aldus woordvoerder Marc Volleman van Roompot Vakanties.

Gasten van vakantiepark Weerterbergen krijgen van vrijdag 14 oktober tot en met zondag 6 november toegang tot het ruim 100 m2 pop-up spookhuis. Daarnaast organiseert Roompot Vakanties voor de gasten op het park diverse activiteiten die in het teken staan van Halloween zoals een Zombie Run, pompoenen uithollen en een Halloween minidisco. Ook worden de horeca-buffetten zowel tijdens het ontbijt als het diner ‘spooktaculair’ aangepast.

Programma en locatie
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen 14 oktober van 16:00 uur tot 18:00 uur meedoen met een spannende zoektocht waarbij ze langs ze langs de gemene heks moeten om bij de Tovenaar van Oz te komen. Hoe later, hoe gruwelijker, want van 19:30 uur tot 22:00 uur wordt het spookhuis een stuk enger. Dan mogen kinderen van 13 jaar en ouder zich wagen aan griezelige taferelen waaronder acteurs ook een rol spelen. Het spookhuis is te bereiken via de entree van het subtropisch zwemparadijs van het vakantiepark aan de Trancheeweg 7 in Weert.

Ook voor Weertenaren
Het spookhuis is op vrijdag 14 oktober 2016 niet alleen toegankelijk voor mensen die verblijven op het vakantiepark. Ook als inwoner van Weert ben je van harte welkom.

Bekijk alvast een ‘sneak preview’.