Spookhuis geopend

Foto’s – Griezelen op een vakantiepark: de Halloweenrage woedt dit jaar ook op vakantiepark Weerterbergen in Weert. Dit Roompot vakantiepark heeft een bijzondere primeur: het allereerste pop-up spookhuis op een vakantiepark in Nederland. Dit weekend werd het spookhuis geopend.

Het pop-up spookhuis is bereikbaar via de ingang van het subtropisch zwembad op het park. Vrijdag waagden de eerste bezoekers een stap in het spookhuis dat een bijzondere uitstraling heeft door het gebruik van blacklight. Medewerkers van het park die verkleed zijn als duistere figuren jagen de bezoekers de stuipen op het lijf door lichtsignalen, geluiden en onverwachte bewegingen. En ook al verwacht men iets engs, het blijft schrikken. Het gegil van de bezoekers is tot buiten te horen.

[nggallery id=’4369’]