WdG herfst fotowedstrijd

Foto: Herfstkleuren op Centrum-Noord

We zitten midden in het herfstseizoen en bij WdG komen dan ook dagelijks mooie herfstfoto’s binnen. Het heeft ons doen besluiten om een fotowedstrijd te organiseren.

Via de pagina www.weertdegekste.nl/fotowedstrijd kun je jouw mooiste herfstfoto insturen. Jouw foto zal vervolgens eerst worden gecontroleerd om te voorkomen dat er ander soort paddestoelen en eikels zichtbaar zullen worden. Nadat de foto goedgekeurd is kan het publiek gaan stemmen.

Laat zien hoe mooi de regio Weert is en je maakt ook nog eens kans op een prijs. De 3 foto’s met de meeste publieksstemmen krijgen een vlaai van Bakker Vries. De fotograaf die de best gewaardeerde foto heeft ingestuurd krijgt daarbij ook nog een VVV Cadeaubon van 25 euro. De mooiste foto’s worden uiteindelijk (met bronvermelding) gedeeld via Weertdegekste.nl en de Facebookpagina van MetOnsInWeert.

www.weertdegekste.nl/fotowedstrijd