Weert Hard in de Bosuil

De Bosuil

Weert Hard! Een evenement voor underground en alternatieve muziekliefhebbers staat binnenkort weer op het programma. De organisatie wil talent uit Weert en omgeving stimuleren, motiveren en op de kaart zetten. Metal, hardcore/punk en alternatieve Rock ‘van eigen bodem’ in de Bosuil.

Dit jaar alweer de derde editie van Weert Hard. Een snoeihard festival in samenwerking met muziekcentrum de Bosuil. Lokale helden die De Bosuil op zijn grondvesten doen schudden. Dit jaar tevens versterkt door DJ G.U.N. die ‘Dikke Knepper’ op vinyl komt draaien. Op zaterdag 22 oktober 2016 zal de derde editie van Weert Hard een feit zijn!

De kaartjes kosten 5 euro in de voorverkoop en slechts 7 euro op de avond zelf aan de dagkassa. Er zijn twee verkoopadressen geregeld. Namelijk Lady Luck Tattoo/Piercing Weert en Muziekcentrum De Bosuil. Uiteraard zijn de kaarten ook online te bestellen via de website van de Bosuil.

Deuren gaan open om 20:00. De eerste band trapt af om 20:30. Dus kom op tijd! De line-up ziet er als volgt uit:
• Northern Lights
• Offerblok
• Hometown Crew
• Ripsaw
• Fubar

Meer informatie en nieuws omtrent Weert Hard! is te vinden op:
https://www.facebook.com/pages/WEERT-HARD/752916524764890?fref=ts

poster_weert_hard_2016