[Win-actie] ‘Niet vergeten’ is een familie- en jeugdvoorstelling over kostbare herinneringen én dingen die je liever vergeet. Om een herinnering niet te laten vervliegen, moet je die regelmatig tevoorschijn halen en oppoetsen. Oude mensen doen dat vaak. Ze hebben er veel.

Als je zeven jaar oud bent, heb je er veel minder. Deze bijzondere voorstelling is een samenwerking tussen Lieke Benders (Hoge Fronten) en kinderboekenschrijfster Joke van Leeuwen. Zij werkten al eerder samen aan de voorstelling ‘Niet Wiet, Wel Nel’. Maak kans op gratis kaarten voor deze voorstelling.

Weet jij het antwoord op de volgende vraag?
Welke theaterprijs won Joke van Leeuwen in 2013?
Stuur het juiste antwoord op de prijsvraag met je naam, telefoonnummer en e-mailadres naar [email protected] onder vermelding van ‘win actie Niet Vergeten’. Er worden 2 x 2 kaarten verdeelt onder de goede inzendingen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Voor meer informatie over de voorstelling en tickets: https://goo.gl/u3aLxe .

Extra: workshop ‘herinneringsdoosje’ knutselen
Voorafgaand is er een leuke workshop ‘knutsel je eigen herinneringsdoosje’ onder leiding van kunstenares Lisette Wansink. De workshop is GRATIS (in combinatie met de voorstelling). Aanmelden voor de workshop kan gemakkelijk door contact op te nemen met onze Theaterkassa op telefoonnummer 0495-513575. Er kunnen maximaal 30 kinderen deelnemen aan deze workshop.

Meer info over deze workshop is te vinden op: https://goo.gl/EHg21A

Video via Youtube:
https://youtu.be/umRCFGeEWOc