10e editie Van Horne Unplugged

De jubileumeditie van ‘Van Horne Unplugged’ vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 december 2016 in de aula van de Philips van Horne Scholengemeenschap in Weert. Aanvang is om 19.30 uur.

Philips van Horne Unplugged is een akoestisch festival, dat een eigen plaats heeft verworven naast het jaarlijkse Muziekgala in het Munttheater en het fameuze Van Horne Pop in Muziekcentrum De Bosuil.

Het is het derde podium binnen de school waar leerlingen hun muzikale kwaliteiten kunnen tonen. Wat in 2007 voorzichtig begon als een kleinschalige avond met akoestische muziek is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de muzikale hoogtepunten op de activiteitenkalender. Verschillende muziekstijlen komen aan bod: van ballads tot rock en pop.

Kaartjes voor ‘Unplugged’ kosten 6 euro en kunnen gereserveerd worden via een mail (mét naam en aantal kaartjes…) aan [email protected]

Op vrijdag 2 december kosten de kaartjes € 7,50 bij de ingang van de school. Van Horne Unplugged is niet alleen toegankelijk voor (oud) leerlingen, personeel en ouders maar ook belangstellenden uit de regio Weert zijn van harte welkom.

vanhorneunplugged_4