50 jaar Bakkerij Heerschap

Bakkerij Heerschap is al sinds jaar en dag een begrip in Limburg. In 50 jaar tijd is de bakkerij, opgericht door Toos en John Heerschap, doorgegroeid tot een groot bedrijf met meerdere verkooppunten en natuurlijk de bakkerij in Roggel. Inmiddels is de tweede generatie aan de beurt en is het stokje overgenomen door zoon Stan.

Het hele jaar lang organiseert het bedrijf daarom diverse activiteiten om samen met de klanten het jubileumjaar te vieren. Al eerder kregen we een kijkje in de bakkerij van Heerschap en werd de beste vlaaibakker gekozen in de wedstrijd “Heel Heerschap Bakt”.Verder werd er in Roggel een groots ontbijt georganiseerd gevolgd door een feest voor alle personeelsleden.

Als afsluiting van Heerschap Trakteert vond er op zondag 6 november een open dag plaats in alle vestigingen van Heerschap. De kleine klanten konden zich uitleven met een ballonnenclown en werden geschminkt, terwijl de grote klanten een rondleiding kregen achter de schermen en naar huis gingen met diverse prijzen n.a.v. de actie Heerschap Trakteert. Ruim 15000 mensen kwamen op deze dag genieten van muziek, de diverse proeverijen en speciale aanbiedingen.

Het feestjaar is nog niet afgelopen. Binnenkort zal de actie ‘Heerschap Verenigt’ van start gaan, een actie waarbij verenigingen hun kas kunnen spekken. Meer info volgt!