Foto’s – De brandweer is dinsdagavond rond 21.20 uur gealarmeerd voor een stormschade-melding op de Voorburcht in de wijk Boshoven.

Op een woonerf was een boom omgevallen. De boom kwam tegen een woning terecht en viel deels op een geparkeerde auto. Buurtbewoners waren flink geschrokken door het kabaal, maar niemand raakte gewond. De woning leek geen schade te hebben opgelopen, maar de auto kwam er minder goed vanaf met een kapotte ruit en wat deuken.

De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en de weg weer vrij gemaakt. Het incident zal verder door de gemeente Weert worden afgehandeld. Intussen hebben andere buurtbewoners hun auto naar een andere locatie verplaatst omdat ze de situatie niet meer vertrouwen. Op 3 januari 2012 viel er ook al een boom om op het woonerf.

2 REACTIES

  1. nog wat minder gaan doen aan groenonderhoud in de wijken. Of is het een kwestie van als ze wegrotten of kapot worden gesnoeid hoeven wij (de gemeente) ze in ieder geval niet meer te onderhouden. Ook een manier om te bezuinigen. En dan zeggen stormschade melding. Welke storm???

Comments are closed.