Foto’s – Bewoners van het AZC hebben zaterdag de handen uit de mouwen gestoken om mee te helpen met het groenonderhoud bij buurtcentrum Moesel.

Tijdens de Goedbezig Beursvloer van Punt Welzijn en BAM woningbouw op 17 oktober j.l. gingen diverse organisaties met elkaar in gesprek over hoe men elkaar kon ondersteunen. Zo kwamen V.V. de Vêrkusköp en Harmonie Weert-Zuid in gesprek met het COA. Er werd afgesproken dat bewoners van het AZC vijf keer zouden meehelpen bij het groenonderhoud. De bewoners zullen daar ook een tegenprestatie voor terug krijgen.

Vandaag was het zover. Samen met de vrijwilligers van de harmonie en Vêrkusköp gingen de bewoners aan de slag. Er was veel waardering voor de extra inzet, want vele handen maken licht werk. Na de werkzaamheden vond er een verbroederende maaltijd plaats in het buurtcentrum.