Biobased Campus gaat open

Op 28 november 2016 vindt de Kick Off plaats van de Biobased Campus Limburg op het terrein van de Van Hornekazerne (Horne Quartier) in Weert.

De Biobased Campus bied met ca 3.000 m3 de mogelijkheid om onderdak te bieden aan diverse technologie ruimtes, kantoor faciliteiten, meeting en project ruimtes. Biobased Campus Limburg maakt het mogelijk voor bedrijven om duurzame ideeën uit te laten groeien tot nieuwe bouwstenen voor de Biobased Economy. Ondernemers en Instituten die zich willen bezig gaan houden met biobased economy kunnen zich vestigen op de campus.

Biobased Campus richt zich in de basis op:
Doelgroepen: Agrariërs, maakbedrijven, foodbedrijven uit de regio
Aandachtsgebieden: De maakindustrie en technologie (inhoudsstoffen en bouwstoffen)
Focus: Product- en procesinnovatie

Netwerk met gelijkgestemde ondernemers
De regio Keyport 2020 staat bekend als een innovatieve regio op het gebeid van de Maak- & Agro-industrie. Met diversiteit voor bedrijven, onderwijs, overheid en voor alle innovatieve ideeën om samen te werken aan de nieuwe duurzame economie.

Programma
18.30 uur Ontvangst innovatie bedrijven
19.00 uur Aanvang symposium
20.30 uur Netwerkborrel en toegang tot Biobased Campus Limburg
22.00 uur Einde

De avond zal gepresteerd worden door Leon Verdonschot. Wens je aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst op 28 november? Dan is inschrijven mogelijk via: http://www.biobasedcampuslimburg.nl/2016/10/26/kick-off-biobased-campus-limburg/

flyer_bbc_horne_quartier