Foto’s – Vanochtend is gestart met de volgende fase van de aankleding van de Weerter binnenstad.

Onlangs werden de ‘lelijke’ zijstraatjes voorzien van een nieuwe bestrating. Vandaag is men begonnen met het planten van bomen en het plaatsen van bloembakken. Ook worden de stenen zitbanken voorzien van houten zitplateaus met een rugleuning.

De aankleding wordt bekostigd door de vastgoedeigenaren van de Weerter binnenstad. Ze hebben hiervoor een BIZ (BedrijvenInvesteringsZone) opgericht. Ook de gemeente Weert heeft een bijdrage geleverd.

10 REACTIES

  1. Goed bezig! Maar…. wordt het groen ook onderhouden of kijken we volgend jaar tegen een oerwoud van onkruid aan? Zou jammer zijn.

  2. GO LOCAL..!! .is het devies in de binnestad…!!
    Wat doet dat tuincentrum uit Verwegistan,,,, dan hier in Weert…dat dit allemaal mag aanleggen??

  3. Niet te geloven….zand uit Goirle en bomen uit Oisterwijk. Ik begrijp dat de gemeente dit soort werk via aanbestedingen openbaar maakt maar kan dit niet anders? Ok zo krijg je geen onenigheid in de gemeente en dat men zo de beste aanbieding krijgt maar ik vind het de wereld op z’n kop. Doen de lokale ondernemers niet mee dan of mogen ze niet meedoen? Al dat gezanik over een BIZ en lokaal ondernemers helpen. Pfff. Dan moeten ze al de communicatieplannen en marketingcampagnes van externe bureaus ook aanbesteden want dat doet nu ook al jaren dezelfde (Lees: Artis en Beeldvang). Niet dat dat verkeerd is maar af en toe frisse wind kan geen kwaad maar heb eerder het idee dat het ons kent ons is. Je ziet al jarenlang dezelfde gezichten op de fotos, feestjes en andere events

  4. deze werken boven een bepaalt bedrag gaan per inschrijving. ben slim als gemeente en verdeel het in meer werken zo kan je het wel aan een weerter bedrijf kan uitbesteden . als dar er is . genoeg personeel materialen etc.

Comments are closed.