Burgemeester opent sportschool

Foto’s – Zaterdag opende burgemeester een van de nieuwe sportscholen in Weert, Anytime Fitness aan de Roermondseweg.

De burgervader heeft sporten en bewegen hoog in het vaandel staan. Naast dat hij in het burgemeesters-elftal zit, is hij minimaal één keer per week in een sportschool te vinden. Vandaag maakte hij even tijd om Anytime Fitness officieel te openen. Anytime Fitness is een van de nieuwe fitnesscentra in Weert. Het unieke aan deze locatie is dat bezoekers er 24 uur per dag terecht kunnen, en van die gelegenheid wordt ook al gebruik van gemaakt. Er wordt zelfs ’s nachts gesport.

Anytime Fitness is zich terdege van bewust dat het aantal fitnesscentra sterk toeneemt. Men geeft aan het als kans te zien om het bewegen te stimuleren. Of dat nu bij hen is, of bij een andere sportschool. Inmiddels is men ook in gesprek om met o.a. Life Style Vitae een samenwerkingsverband te realiseren.

Na het officiële openingswoord ging de burgemeester een challenge aan met de locatiemanager Laura. Het was aanpoten voor Laura, want de Weerter burgervader heeft een uitstekende conditie.