Eerste herenzitting in Stramproy

Alle mannen in Weert en omstreken opgelet want op zaterdag 19 november wordt in het gemeenschapscentrum in Stramproy de eerste editie van de herenzitting georganiseerd. Een avondvullend progamma vol sfeervolle muziek, een flinke dosis humor en uiteraard op tijd een glas bier.

De deuren van de zaal gaan open om 17.30 uur en de avond zal starten rond 18.00 uur. Het thema van de avond is: Eine slieps is zat! Met geweldige feestartiesten als Ed&Frans en Pimmie Darkness. Een uniek evenement voor maar elf euro. Het ideale avondje uit voor alle mannen uit de regio.

Dus mannen zoek je een leuke stropdas uit en bestel snel kaarten via [email protected] en beleef een topavond in Stramproy!

Info via: https://www.facebook.com/events/1097403127047782/

poster-herenzitting