Foto’s – De hulpdiensten zijn woensdag omstreeks 12.10 uur gealarmeerd voor een opmerkelijk ongeval op de Maaseikerweg.

Ter hoogte van de spoortunnel was een fietser geschept door een personenauto. De fietser kwam op de voorruit terecht en sloeg vervolgens op de vlucht. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij, maar aanschouwde vol verbazing hoe de fietser de plaats van het ongeval verliet.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben gezocht naar de fietser, maar hem nergens meer aangetroffen. De politie heeft ter plaatse getuigenverklaringen opgenomen en verslag opgemaakt. Ook zijn er achtergelaten bezittingen van de fietser veilig gesteld voor nader onderzoek.

8 REACTIES

  1. Het is op dat punt best wel gevaarlijk. De schoolgaande jeugd steken daar maar over zonder ook maar een klein beetje te kijken naar overig verkeer. Dat wil niet zeggen dat dat nu ook het geval is.

  2. Dat krijg je met al die asielzoekers, Dat pretpark op de kazernelaan moeten ze mar gauw een groot slot aan hangen. Dat ze niet buiten kunnen komen

  3. Dus als ik het goed begrijp zoek jij het in de richting van het “pretpark” …Mag ik vragen waar je deze informatie vandaan haalt of is het weer eens dikke-duim-zuigen.

Comments are closed.