Budel – Foto’s – De hulpdiensten zijn vrijdag omstreeks 16.45 uur gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 bij Budel.

In de richting van Eindhoven naar Weert waren twee personenauto’s tegen elkaar gebotst. Een van de personenauto belandde hierdoor in de vangrail. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. Ze zijn ter plaatse in de ambulance nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

De auto’s liepen flinke schade op en zijn afgesleept door een berger. De wegbeheerder van Rijkswaterstaat begeleidde het verkeer over de vluchtstrook en reinigde de weg.

Het ongeval gebeurde tijdens de spits en het was erg druk op de weg. Er ontstond een file tot aan knooppunt Leenderheide bij Eindhoven.

8 REACTIES

 1. Weer hetzelfde. De een rijdt achterop de ander. Te weinig afstand houden, geklooi met mobieltjes, navigatie en dergelijke.

 2. Beste Kereltje,
  Hoe zeker bij je dat het te weinig afstand houden, geklooi met mobieltjes en/of navigatie of iets dergelijks is. Of ben jij zelf hiervan het slachtoffer om dat jij het zo goed weet. Het kan ook zo maar zijn dat je te voorbarig bent met je oordeel. Hou je gewoon aan de feiten en niet aan aannames.

 3. “ben jij
  zelf hiervan het slachtoffer om dat jij het zo goed weet.”

  “Hou je gewoon aan de feiten en niet aan aannames.”

 4. HALLO iedereen weet inmiddels wel dat Slumme Hendrik en Trigger78 een en dezelfde persoon zijn.

  Dus kappen met deze onzin AUB.
  [IMG]https://www.mupload.nl/img/g8g3xxtjm4fji.jpg[/IMG]

 5. beter zou zijn om berichten van slumme ? hendrik en trigger 78 niet meer te plaatsen krijgen we tenminste serieuze reacties. alvast bedankt

 6. Kereltje, rij jij zelf wel eens op de A2 van Eindhoven naar Weert op vrijdag om 16.45 uur? Dan zou je namelijk weten dat het schier onmogelijk is om voldoende afstand te houden. Veel te druk op dat tijdstip. Afstand houden? Als je er meer dan 4 meter tussen laat, dan komt er weer eentje van links of van rechts om zich ertussen te persen. Het probleem is hier ruimtegebrek, het probleem is niet opzettelijk te weinig afstand houden of geklooi met apparatuur.

 7. Ik hoop toch echt dat je er meer dan 4 meter tussen laat anders zit je zo boven op je voorganger.
  Gewoon gas loslaten en weer opnieuw afstand nemen als er weer eentje tussen gaat rijden.
  Je reactietijd is ongeveer 1 seconde. Bij 100 km/uur ben je dan al bijna 28 meter verder.

Comments are closed.