Gespot: chocoletters Bakker Vries

Gespot – In deze rubriek geven we een aantal ondernemers de mogelijkheid om zichzelf, een dienst en/of een product te presenteren. Dit keer laten we zien hoe Bakker Vries op ambachtelijke wijze haar chocoladeletters maakt.

Bakker Vries is een familiebedrijf en al sinds 1952 een begrip voor Weert in de wijk Boshoven. Al vrij vroeg werd duidelijk dat Bakker Vries een ambitieuze bakker is, die alleen met het beste genoegen neemt. Hiervoor is Bakker Vries dan ook herhaaldelijk beloond. Zo hebben ze maar liefst 5 keer het Limburgse kampioenschap en 3 keer het Nederlands kampioenschap binnen weten te slepen.

Sinds 2000 is Bakker Vries dan ook gecertificeerd voor HACCP, dat staat voor hoogwaardige kwaliteit en hygiëne, hiermee was Bakker Vries één van de eerste 100 van Nederland.

Het volgende filmpje heeft als thema: Een chocoladeletter die ambachtelijk met de hand en veel passie gemaakt wordt.

Je vindt Bakker vries aan de Vrakkerstraat 18 in Weert, online via www.bakkervries.nl en https://www.facebook.com/BakkerVries/. De winkel is van maandag tot vrijdag geopend van 8.00uur tot 18.00uur en op zaterdag van 7.00 uur tot 17.00 uur.

Video via Youtube:
https://youtu.be/wzzlSzUMnAw