Glutenvrije regiomiddag in Weert

Op zaterdag 19 november a.s. vindt in Weert een evenement plaats waarbij glutenvrij leven centraal staat.

Je kan er glutenvrije producten kopen, lezingen bijwonen en er is er een bemand speelhoekje voor de kids. Mensen die glutenvrij door het leven gaan maken in een ontspannen sfeer kennis met elkaar en wisselen ervaringen uit onder het genot van een kopje koffie of thee. Het evenement wordt georganiseerd door de Limburgse regio van de Nederlandse Coeliakie Vereniging, een landelijke vereniging van en voor meer dan 15.000 coeliakie patiënten.
Het evenement vindt plaats in Zaal Don Bosco, Boshoverweg 60, 6002 AP Weert.

De start is om 13.00 uur en de afsluiting om 16.00 uur. Een aantal leveranciers zal een breed assortiment van glutenvrije producten aanbieden. Er zal een lezing worden gegeven over actuele ontwikkelingen met betrekking tot therapie en onderzoek van coeliakie door Anita Vreugdenhil, kinderarts-MDL. Ook zal er een lezing worden gehouden over gezond glutenvrij eten door Stella Dings, diëtiste aangesloten tot het A-netwerk van de NCV. De entree voor het evenement is voor iedereen gratis.

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/NCVLimburg/.