Herstel Kiss & Ride-strook Stationsplein

Foto: eerdere aanpassing Stationsplein

Gisteren is een aannemer gestart met de herstelwerkzaamheden aan de natuurstenen verharding op de Kiss & Ride-strook voor het treinstation. Deze Kiss & Ride-strook is dan ook geheel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Het Stationsplein blijft verder voor alle verkeer toegankelijk. Ook blijft het treinstation voor reizigers toegankelijk. De werkzaamheden duren naar verwachting twee weken.

De herstelwerkzaamheden aan de Kiss & Ride-strook bij het busstation en de rijbaan van het Stationsplein vinden na carnaval 2017 plaats. Tijdens deze tweede fase is de rijbaan wel afgesloten voor doorgaand verkeer. Het werk wordt in twee fasen uitgevoerd, om beter in te spelen op de weersverwachtingen. Zo hoeft de rijbaan bij slecht winters weer niet onnodig lang opengebroken te blijven.

Voor het terrasseizoen in 2017 moeten alle herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd.