Jubilerend Heerschap steunt verenigingen

Bakkerij Heerschap bestaat 50 jaar! En om dat te vieren organiseert het bedrijf het hele jaar door leuke acties voor hun klanten en het personeel. Na een groots ontbijt, een bakwedstrijd, een personeelsfeest en verschillende open dagen is het nu weer tijd voor een volgende actie: Heerschap Verenigt!

Ben jij lid van een vereniging en/of ken je een vereniging die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Meld je dan nu aan en maak kans op extra sponsoring van Jumbo Heerschap / Bakkerij Heerschap. Alle verenigingen zijn welkom om zich aan te melden. Of het nou om sport of muziek gaat, binnen of buiten, creatief of wetenschappelijk.

De spelregels zijn:

• Dat jouw vereniging ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel
• Dat jullie bereid zijn jezelf te gaan aanprijzen om stemmen te verdienen
• Dat jullie er plezier in hebben!

Voldoet jouw vereniging aan bovenstaande eisen, stuur dan vóór 26 november 2016 een e-mail naar: [email protected] Na de aanmelding ontvang je een link naar een digitaal inschrijfformulier waar alle gegevens ingevuld kunnen worden. Als jouw vereniging geselecteerd wordt, dan worden jullie opgenomen in het lokale spaarsysteem, waarbij alle klanten van de Heerschap winkels punten kunnen gaan sparen voor jouw vereniging. Hoe meer punten, hoe groter het bedrag! Meld je snel aan, want vol=vol!