Kerstconcert Con Amore

Gemengde zangvereniging Con Amore houdt haar jaarlijks kerstconcert op zondag 11 december in het Fatimahuis gelegen aan de Coenraad Abelstraat 31a te Weert. Aanvang is om 13.30 uur.

Con Amore brengt in het sfeervolle Fatimahuis een gevarieerd Kerstconcert in samenwerking met Jongerenkoor Equal Voices en soliste Alisa Tuasuun. Equal Voices o.l.v. Rita Scheffers is een jongerenkoor uit Weert en zingt voornamelijk pop- en musicalmuziek, waarbij veel aandacht uitgaat naar de presentatie. Zij nemen deel aan zangactiviteiten, wedstrijden, festivals en behalen daarbij uitstekende resultaten. Soliste Alisa Tuasuun is in Weert geboren en ging op 17 jarige leeftijd studeren in Amsterdam aan het Art & Entertainment. Zij zingt bij het Zo! Gospel choir onder leiding van Berget Lewis en Shirma Rouse en maakt mooie optredens met het hoogtepunt van dit jaar, het North See Jazz festival. Samen met toetsenist Anthony Mamaril en gitarist Jarno Lopulissa maken zij muziek, die mensen raakt.

Con Amore, o.l.v. Sylvia Berghs en pianist/organist Jean Pierre Steijvers met medewerking van trompettist Jan van Bommel en dwarsfluitiste Leny van de Waarenburg zullen een divers en sfeervol kerstrepertoire laten horen.De muzikale intermezzo’s gedurende het doorlopend programma worden verzorgd door Jean Pierre Steijvers.

Na afloop is er de gelegenheid om kennis te maken met de zangers onder het genot van een kop koffie/thee, wijntje etc.

Kaarten kosten €9 en zijn te verkrijgen via de leden van Con Amore of via telefoonnummer 0495-536337 / 06-28926881

www.conamoreweert.nl