Huis van Nicolaas weer open

Foto’s – Het Huis van Nicolaas is weer geopend en dat betekent dat de kinderen weer een kijkje kunnen nemen op het logeeradres van Sinterklaas.

De Sint verblijft momenteel in het pand van het Jacob van Horne museum aan de Markt. In een sfeervol ingericht Huis van Nicolaas worden de kinderen met hun ouders en/of begeleiders rondgeleid. Ze krijgen een kijkje in het leven van Sinterklaas en zijn Pieten. Waar doen de Pieten de was en waar slaapt Sinterklaas? Ze krijgen het allemaal te zien. Uiteraard vertellen de enthousiaste Pieten over wat ze allemaal beleven in het huis.

Een ontmoeting met Sinterklaas blijft nog altijd een spannende aangelegenheid. Er wordt volop gezongen voor de Sint, maar soms slaat de verlegenheid toe. De Sint en Pieten genieten in elk geval met volle teugen als de kinderen op bezoek komen. De ontlading komt uiteindelijk in de laatste ruimte. Daar staat de snoepfabriek en krijgen de kinderen een kleine verrassing.

Meer informatie en openingstijden: http://huisvannicolaas.nl