Meubelzaak in nieuwbouwpand

Foto’s – Gisteren heeft ‘Meubel Nieuwe Stijl’ haar nieuwe winkel geopend in een gloednieuw pand aan de Roermondseweg.

De meubelzaak is verhuisd naar een nieuwbouwpand dat is gebouwd op de locatie waar een aantal jaren geleden Moonen Verpakkingen was gevestigd. Na het vertrek van Moonen deed het pand in 2010 / 2011 nog dienst als tijdelijke brandweerkazerne. In juni 2013 ging het pand grotendeels tegen de vlakte. De jaren daarna bleef alleen een geraamte staan met daarom een braakliggend terrein.

De jaren daarna werden de plannen gemaakt voor de herinrichting van het gebied tussen de Gamma en Leuken. Albert Heijn had een oogje op de locatie om een XL-vestiging te realiseren, maar dat plan was in strijd met het bestemmingsplan en ging niet door. Uiteindelijk werd er een nieuw pand gerealiseerd waar ruimte is voor twee ondernemingen. De eerste, Meubel Nieuwe Stijl, opende gisteren voor het eerst haar deuren. Benieuwd? Bekijk de foto’s voor een kleine sfeerimpressie.

De nieuwbouw is een nieuwe impuls voor het gebied Moesdijk / Leuken. Onlangs werd het terrein rondom de Gamma al opgeknapt en binnenkort wordt ook gestart met de nieuwbouw van een nieuw winkelcentrum achter de betreffende nieuwbouwlocatie.

[nggallery id=’4471′]