Vorst Oppe Troeën

Op de 11e van de 11e organiseert V.V. de Rogstaekers wat nieuws: “Vorst Oppe Troeën”!

Een feestelijke avond in de foyer van het Munttheater waar het nieuwe vastelaovendjseizoen zal worden geopend, waar de nieuwe vastelaovendjschlager 2017 wordt gepresenteerd, de nieuwe leden worden voorgesteld en u op de hoogte wordt gebracht van nóg meer vastelaovendjnieuws. Dát allemaal gegoten in een persiflage op de Troonrede van onze koning Willem-Alexander tijdens Prinsjesdag.

Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom. Om 20.30 uur zal Vorst Jan tijdens zijn eigen Troonrede het vastelaovendjseizoen met de nodige humor en protocol openen en zo de aftrap geven van zijn afscheidstournee.

Mark en Wilhelmien zorgen voor de juiste sfeer en je mag gratis en voor niks binnen. Vanwege de beperkte ruimte vraagt men wel om een (gratis) entreekaartje te bestellen via www.munttheater.nl.

vorst_oppe_toeen