Opening Verkuskop-seizoen

De opening van het vasteloavendj seizoen van de VV de Vêrkusköp zal plaatsvinden op zaterdag 12 november in MFA Keenter Hart. Om 19.00 uur starten ze met de traditionele Heilige Mis in de Sint-Josephkerk.

Na afloop van de Heilige Mis wordt het nieuwe seizoen, onder het genot van een kopje koffie en een lekker stuk vlaai, rond de klok van 20.30 uur de officieel geopend in MFA Keenter Hart.

Aansluitend aan de officiële opening barst er een gezellige feestavond los waarbij The Deejays zullen zorgen voor de muzikale omlijsting. Gedurende de avond wordt er uiteraard ook gedacht aan de inwendige mens waarbij er lekkere hapjes worden verzorgd door VV de Vêrkusköp.

De Vêrkusköp hopen jullie allemaal te zien om gezamenlijk het startsein te kunnen geven voor wederom een onvergetelijk vastelaovundjseizoen!