Politie zoekt doorrijder

Foto via: facebook.com/politieWeert

Een bewoner van de Oude Hushoverweg zat afgelopen nacht rond 4.15 uur rechtop in zijn bed nadat hij wakker was geworden van een harde klap.

De bewoner keek naar buiten en dat op dat moment een Renault Twingo wegrijden in de richting van de rotonde aan de Eindhovenseweg. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid heeft men het vermoeden dat de Twingo tegen een geparkeerde BMW is gebotst en daarna is doorgereden zonder zichzelf kenbaar te maken.

De politie zoekt mensen die meer kunnen vertellen over het ongeval. Heb je het ongeval gezien? Of wellicht heb je afgelopen nacht of vanochtend een beschadigde Renault Twingo gezien. In dat geval vraagt de politie om contact op te nemen via 0900-8844 onder vermelding van het zaaknummer 2016214669.