Winactie MTB toertocht

[Winactie] Toer en Wielerclub Weert organiseert op 13 november De Land van Horne MTB toertocht. Maak kans op gratis deelname en een gratis diner voor twee personen!

Deze tocht is geschikt voor recreatieve en sportieve fietsers op een ATB- of MTB-fiets voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. De route verloopt door de mooie natuur die, de groenste regio van de Wereld rijk is en heeft als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt de beklimming van de oude vuilstort Delbroek in Altweerterheide.

Deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf 8.30 uur tot 10.30 uur bij Partycentrum De Sluis Industriekade 58 Weert. Inschrijfgeld: € 5,00 en voor NTFU leden € 4,00 (Scan to go aanwezig). Jongeren tot 16 jaar kunnen gratis deelnemen. Op de inschrijfplaats zijn voldoende parkeerplaatsen en een fietsenstalling met toezicht aanwezig.

Wil je kans maken op gratis deelname aan de Land van Horne MTB Toertocht, een gratis dinerbon voor twee personen aangeboden door Restaurant De Boschwachter te Heeze of een waardebon ter waarde van € 25,00 van Fietsspecialist Hans Struijk stuur dan uiterlijk vrijdag 11 november een mail o.v.v. “Weert de Gekste” naar [email protected] met het juiste antwoord op de volgende vraag: Welke organisatie heeft de Land van Horne MTB Toertocht in 2015 bekroond met drie sterren, het hoogst haalbare kwaliteits- en veiligheidskeurmerk van deze organisatie?

Vergeet niet je naam adres en woonplaats te vermelden. Onder de juiste inzendingen worden de prijzen verloot. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.