Prijsvraag: This is Jackson

[Winactie] Beat it, Thriller, Smooth criminal, Bad, Don’t stop ‘til you get enough, Ben, Earth song, Black or white, Billie jean , en ga zo maar door! Wie kent de hits van legende Michael Jackson nou niet.

Met meer dan 26 miljoen cd’s van Thriller die over de toonbank gingen, heeft hij het meestverkochte album ooit gemaakt. Ook won hij in 1984 maar liefst acht Grammy’s, de meest gewonnen Grammy’s ooit in een jaar. Reden genoeg om een show te maken rondom deze befaamde man.

This is Jackson, een productie van een groep dansers en muzikanten, die een flitsende show gaan neerzetten hadden precies dit idee. Ze nemen je mee langs alle hits, doen de moonwalk van voor naar achteren en zorgen ervoor dat The King of Pop voor een avond weer springlevend is.

Met This is Jackson gaan ze touren door een aantal podia in Nederland. Op 4 december is De Bosuil aan de beurt! Dit beloofd een spektakel te worden. We geven voor deze avond 5 keer 2 tickets weg!

Prijsvraag
This is Jackson komt op zondag 4 december naar De Bosuil, vanaf 15.00u begint dit spektakel. Wil jij daar bij zijn? Beantwoord dan de volgende vraag: Hoe heette Michael Jackson’s prive pretpark? en stuur je antwoord uiterlijk donderdag 1 december per e-mail o.v.v. ‘Weert de Gekste’ naar [email protected] Vergeet niet je naam en woonplaats te vermelden. De winnaar ontvangt op vrijdag 2 december 2016 bericht.

Meer informatie over het evenement: http://bit.ly/This-is-Jackson

Video via Youtube:
https://youtu.be/le8v84wSsQs