Verbouwing Rabobank

Beeldimpressie toekomstige bankhal

Het interieur van de Rabobank aan het Kasteelplein in Weert wordt vanaf 28 november gemoderniseerd.

Met de verbouwing wil de bank inspelen op de behoeften van haar klanten waarbij de eisen van vandaag beter zijn afgestemd. De verbouwing zal naar verwachting circa 5 maanden in beslag nemen. Tijdens de verbouwing zet de Rabobank Weerterland & Cranendonk haar reguliere dienstverlening voort vanuit de vestiging aan het Raadhuisplein in Nederweert.

In Weert kun je voor vragen of informatie terecht bij het tijdelijke Infopunt aan de Wilhelminasingel 16. De geldautomaten en de brievenbus buiten aan het Kasteelplein in Weert blijven beschikbaar. Dus ook tijdens het avondje stappen op de Oelemarkt kun je in de buurt geld uit de muur halen. De geld- en stortautomaat, de muntrolautomaat, de service geholpen zelfbediening binnen het kantoor zijn van 28 november t/m april 2017 niet beschikbaar.

Heb je vragen dan kun je bellen via 0495-435 435 of kijk op: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/weerterland-en-cranendonck/.


adbanner