Stadsagenda Weert gepresenteerd

Vandaag is het eerste exemplaar van de Stadsagenda Weert in Beweging 2017 overhandigd aan de heer Emile Florack, directeur van RICK in Weert. De overhandiging werd gedaan door een van de jongste cursisten, Roos Luijten.

In de stadsagenda staan sport, cultuur en kunst centraal. Alle medewerkers van RICK ontvangen een gratis exemplaar.
 Op de cover zijn weer kunstwerken te zien, o.a. gemaakt door de cliënten van PSW. Ook zijn foto’s gebruikt van kunst en cultuur, dans en sport. Een geweldige combinatie met een uitstraling van wat Weert allemaal te bieden heeft op dit gebied.

De jaarlijkse presentatie van de Stadsagenda met bijbehorende veiling van de kunstwerken en huldiging van sporters krijgt een andere opzet. De presentatie van de kunstwerken zal plaatsvinden tijdens de opening van de IJsbaan Franciscus Huis Weert op 11 december a.s. waar iedereen ook naar huis zal gaan met een gratis Stadsagenda Weert 2017!


Na zondag 11 december zullen de kunstwerken te zien zijn in verschillende horeca ondernemingen in Weert o.a. Hostellerie Munten, Taverne de Oude Munt, de Soos Weert Golden Tulip Weert en bij Brasserie-Hotel Antje van de Statie
. Begin december zal de Stadskrant in een Winters Weert tintje verschijnen en bij iedereen op de mat vallen.

Voor het eerst zullen de sporters van Weert gehuldigd gaan worden op het eerste Sportgala Weert in Beweging, waar sport, kunst & cultuur zich verbinden. Het Sportgala zal plaatsvinden op donderdag 26 januari in het Munttheater. Serviceclub Kiwanis uit Weert heeft zich verbonden aan deze grootse avond waar o.a. de sportman, -vrouw en –team van het jaar uitgeroepen gaan worden.

Het Sportgala Weert is voor iedereen toegankelijk. Kaartverkoop gaat plaatsvinden via www.munttheater.nl.