Single Hillbilly Moonshiners

Foto door: Marcel Zuurmond

Gangstagrass en The Hillbilly Moonshiners hebben voorafgaand aan hun Nederlandse clubtournee een gezamenlijke single uitgebracht.

Gangstagrass, bekend van de soundtrack van Amerikaanse hitserie Justified, komt volgende week voor de eerste keer naar Nederland en wordt bij deze shows ondersteund door The Hillbilly Moonshiners. Samen namen de bands de single ‘All For One’ op, een mix tussen bluegrass en hip hop. ‘All For One’ is binnenkort te beluisteren via alle streaming sites zoals Spotify, Tidal en Deezer.

Gangstagrass komt straight outta Brooklyn en doet wat de naam al belooft: ze combineren hiphop met bluegrass. Dat doen ze dusdanig goed dat ze inmiddels al de hele wereld overgaan en de theme-song voor de Amerikaanse tv-serie Justified mochten schrijven.

The Hillbilly Moonshiners zijn een graag geziene gast op de Nederlandse podia en festivals. Hun single ‘Dashing Through The Snow’ was rond de kerstdagen een dikke hit op Spotify en bracht de band airplay op 3FM, QMusic, NPO Radio 2 en Radio Veronica. Ook stond de band dit voorjaar op Dauwpop, waren ze te zien als headliner tijdens Bevrijdingsfestival Limburg en deelden ze het podium met onder meer Pierce Brothers, Kensington en De Staat.

‘All For One’ werd in 2014 door Gangstagrass uitgebracht als single, maar ter promotie van de tournee heeft de band samen met The Hillbilly Moonshiners een nieuwe versie opgenomen. De single is te beluisteren op Youtube, en komt is beschikbaar in alle download en streaming stores.

De kaartverkoop voor de tournee van Gangstagrass en The Hillbilly Moonshiners is inmiddels gestart, en tickets zijn verkrijgbaar via de websites van de podia.

Gangstagrass (USA)+ The Hillbilly Moonshiners
30-11 Winston Kingdom, Amsterdam
01-12 Mezz, Breda
02-12 So What, Gouda
03-12 Schaafcity Theater, Leeuwarden*
04-12 Luxor Live, Arnhem

* Zonder The Hillbilly Moonshiners

Beluister via Youtube:
https://youtu.be/zUL09ipVASg