Twee teams naar NK turnen

Het wedstrijdseizoen is voor Turnvereniging Jan van Weert dit weekend officieel begonnen. In het weekend van 5 en 6 november heeft de kwalificatie plaatsgevonden voor het NK teams in Waspik. Jan van Weert heeft meegedaan met maar liefst 4 teams, waarop de N-meisjes mochten beginnen op zaterdag. Zij hebben een goede wedstrijd geturnd en zijn 7e geworden.

Op zondag was de bovenbouw aan de beurt. Jan van Weert deed met 2 teams mee in de C-categorie. Het team van Veerle, Brechtje, Timi, Simone en Beau werd hier 4de (van de 23 teams!) en heeft zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap. Het tweede team van Jan van Weert werd in deze categorie 11e. Het laatste team kwam uit in de D-categorie. Op wat foutjes na, hebben zij een goede wedstrijd geturnd en zijn 19e geworden.

Het eerste divisieteam is al direct geplaatst voor de finale en mag samen met het gekwalificeerde C-team strijden voor de Nederlandse teamtitel in Hoofddorp op 19 en 20 november. Van harte gefeliciteerd en veel succes!

Bekijk foto’s via: https://www.facebook.com/JanVanWeert/