Scoutcentrum De Boshoek is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Weert. Op de Altweerterkapelstraat in de wijk Keent, staat een mooie blokhut met een ruim speelveld en omheind bos waar de jeugd van Weert-Zuid veilig kan spelen en leren. Spelenderwijs leren is dan ook het motto van Scouting.

Door de jaren heen heeft Scouting Keent-Moesel veel kinderen van de wijken Keent, Moesel en de Graswinkel kunnen verblijden met het scoutingspel. De wekelijkse bijeenkomsten, de weekendjes weg en het jaarlijkse zomerkamp staan bij veel mensen nog positief in hun geheugen gegrift. De mensen die geen lid zijn geweest hebben onze scoutingleden vast weleens ontmoet. Scouting Keent-Moesel verkoopt namelijk heerlijke lekkernijen in de wintertijd. Dit met de alom bekende oliebollenactie op 11 november en de speculaasactie dit jaar op zaterdag 19 november.

Oliebollen
De verkoop van de oliebollen vindt plaats op vrijdag 11 november tussen 10.00-15.00 uur op het Oranjeplein voor Jumbo/Primera én op Scoutcentrum de Boshoek, Altweerterkapelstraat 1 te Weert. Ook is het mogelijk vooraf bestellingen te plaatsen. Voor de oliebollen bel je op vrijdag 11 november naar het telefoonnummer: 0495-531988. Eventueel kan men ook jouw bestelling bezorgen.

Speculaas
Voor het kopen van speculaas kun je op zaterdag 19 november tussen 10.00 en 13.00 uur terecht op het verkooppunt op het Oranjeplein en op het Scoutcentrum. Tevens komen de leden van Scouting Keent-Moesel op 19 november in de wijken Keent, Moesel en Graswinkel aan de deur voor de verkoop van speculaas.

Voor het vooraf bestellen van speculaas vul je het bestelformulier in op dee website: www.scoutingkeentmoesel.nl of mail je naar: [email protected] De bestelling wordt op zaterdag 19 november thuis bezorgd en dient dan ook betaald te worden! De scouting hoopt alle mensen in Weert-Zuid op deze manier weer te ontmoeten en jullie allen te verblijden met hun heerlijke lekkernijen.