4e generatie Sensen in Weert

De familie Sensen uit Weert vierde vandaag de komst van een nieuwe en voorlopig enige 4de generatie stamhouder. Wout is zijn naam en hiermee is de langverwachte 4de generatie voor de familie Sensen nu een feit. Wout ging samen met Papa Patrick (40) en Opa Wim (68) op bezoek bij de trotse Grootopa Tjeu (98). Opa Tjeu verblijft sinds enkele jaren bij het Zorgcentrum Hieronymus in Weert (Franciscanen broeders op de Biest).

Op dinsdag 22 november jl. werd de kleine Wout om 11:30 geboren in het St. Jans Gasthuis in Weert. Met 3920 gram en 53 cm een gezonde en sterke jongeman. Mama Rachel kan vol tevredenheid terugkijken op zowel de zwangerschap als de bevalling. Samen met de super trotse zusjes Lisa, Isis en Isolde geniet het gezin met voile teugen van het kleine menneke. Via deze weg willen de ouders van Wout iedereen ontzettend bedanken voor de ontvangen kaartjes, bloemen, cadeautjes en lieve berichtjes.

krant_sensen