Foto’s – De hulpdiensten zijn vrijdag rond 6.00 uur gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In de richting van Kelpen-Oler naar Eindhoven had nabij het AC Restaurant een ongeval plaatsgevonden. Een bestelauto was van de weg geraakt en tegen de middengeleider gebotst. Uit voorzorg werd ook de brandweer gealarmeerd omdat de bestuurder mogelijk bekneld zat, maar dat bleek uiteindelijk niet het geval te zijn.

De bestuurder is ter plaatse in de ambulance nagekeken op verwondingen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Bij het ongeval zou nog een voertuig (een wit busje) betrokken zijn geweest. Volgens de politie is dit voertuig doorgereden. De politie zoekt getuigen. Mocht je weten om welk voertuig het gaat, of heb je bijvoorbeeld dashcambeelden? Neem dan contact op de politie via 0900-8844 onder vermelding van proces-verbaal nummer 2016217495.

Vanwege het ongeval en schoonmaakwerkzaamheden werd een rijstrook afgesloten. Hierdoor ontstond er een file van 3 kilometer tot aan Kelpen-Oler / Ell.