Auto’s beschadigd in Weert

De afgelopen week hebben in Weert meerdere incidenten voorgedaan waarbij auto’s beschadigd zijn geraakt. In drie gevallen is men op zoek naar getuigen.

Nacht van zaterdag 26 op zondag 27 november 2016
Vorige week heeft op de Herenstraat in Weert een ongeval plaatsgevonden. Hierbij is een voertuig tegen een geparkeerde auto gebotst. De auto heeft hierdoor aan de zijkant flinke schade opgelopen. De veroorzaker is doorgereden zonder zich kenbaar te maken bij de tegenpartij. Men is nog op zoek naar getuigen van het ongeval. (Foto #1 en #2).

Maandag 28 november 2016
In de wijk Moesel is een autokrasser actief geweest. Een exacte locatie wil de melder niet doorgeven, maar de Weertenaar waarschuwen voor deze ‘krasser’. Mocht je slachtoffer worden van vernieling, doe dan altijd aangifte bij de politie. (Foto #3).

Nacht van zaterdag 3 op zondag 4 december 2016
In de vroege uurtjes van 4 december werden buurtbewoners van de Graafschap Hornelaan / Vogelsbleek wakker van luidruchtige jongeren. Toen een van de buurtbewoners ’s ochtends bij de auto uitkwam zat er een dikke deuk in de auto. De voetafdruk stond er nog in. Deze melding is bekend bij de politie onder registratienummer: 2016219438. (Foto #4 en #5).

Mocht je meer informatie hebben over een van deze incidenten, dan wordt vriendelijk gevraagd dit aan de politie te melden via het telefoonnummer 0900-8844.