Nieuwe bussen in het straatbeeld

Foto’s – Vanochtend, zondag 11 december 2016, hebben de Arriva-medewerkers met gloednieuwe bussen hun eerste dienstregelingsrit gereden. Daarmee is de concessie Limburg gestart. Ook in de regio Weert verschenen vanochtend de blauwe bussen van Arriva voor het eerst in het Weerter straatbeeld.

Roos Zevenboom, woordvoerder Arriva Nederland: “We zijn begonnen. Alle bussen en treinen zijn vanochtend met hun eerste ritten gestart en we hebben inmiddels de eerste reizigers in het gloednieuwe materieel mogen begroeten.”

Op zondag 11, 18 en 25 december nodigt Arriva reizigers uit voor een gratis reis met de nieuwe treinen en bussen in heel Limburg! De actie is alleen geldig op vertoon van het gratis e-ticket. Dit ticket kan worden gedownload via www.arriva.nl/zondaggratis.