[Spotlight] Bob’s Adventure Store

Spotlight – In deze rubriek geven we ondernemers uit de regio de mogelijkheid om zichzelf, een dienst en/of een product te presenteren. Dit keer presenteert Bob’s Adventure Store aan de Maaspoort hun SALE- en sokken-actie.

Deze week zijn er weer heel wat artikelen uit de collectie afgeprijsd en aan de opruiming toegevoegd. De kortingen lopen op tot 60%. De SALE is vanaf nu in onze winkel te vinden in de speciale uitverkoop rekken. Bekijk ook de SALE pagina op de website, maar nog niet alles is online te bekijken dus loop zeker eens binnen in de winkel om te “snuffelen tussen de rekken”.

Maak kans op Falke wandelsokken
Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden, dan kun je een account aanmaken op de webshop en aangeven dat je de digitale nieuwsbrief wil ontvangen. Op dit moment maak je nog kans op een paar gratis Falke wandelsokken via de nieuwsbrief.

Om deel te nemen aan de prijsvraag, kijk op: https://www.bobsadventurestore.nl/nieuwsbrief (win-actie loopt tot en met 31 december 2016)

Over Bob
Bob’s Adventure Store aan de Maaspoort in Weert is een buitensport speciaalzaak met een verrassend uitgebreid assortiment voor buitensport, wandelen, reizen, pelgrimage en (licht)kamperen. Zij hebben het breedste assortiment wandelschoenen uit de regio, maar ook een groot assortiment functionele kleding en materialen voor buiten(sport) tref je ruimschoots aan. In diverse prijssegmenten is er volop keuze uit de collecties van bekende merken. Het verkoopteam met veel praktijkervaring geeft deskundig en uitgebreid advies en uiteraard ook een uitstekende service.

Op hun webshop kun je (een groot deel) van de collectie bekijken, veel informatie vinden en online bestellingen plaatsen. Bestellingen worden snel (en boven € 50,00 gratis in Nederland en België) geleverd. Bezoek dus ook zeker even de webshop voor cadeau-tips of neem voor persoonlijk advies contact met Bob’s Adventure Store op.

www.bobsadventurestore.nl

nb-header-12