Infoavond Hartsave Graswinkel en Moesel

Dinsdag 13 december 2016 wordt in ‘De Stegel’ gelegen aan de Nassaulaan 5 te Weert een informatiebijeenkomst gehouden voor bewoners van de wijken Graswinkel en Moesel. De avond wordt georganiseerd door Hartsave Graswinkel en begint om 19:30 uur. Toegang is gratis.

Doel van de avond is bewoners te informeren over reanimatie, AED, Hartstichting en HartslagNu om uiteindelijk mensen te werven die een reanimatie/AED cursus willen volgen en zich aan willen aanmelden als burgerhulpverlener bij het Reanimatie Oproep Netwerk (RON) van HartslagNu. Dit om mensen die in hun omgeving een circulatiestilstand hebben, te kunnen helpen doormiddel van reanimatie en het gebruik van een AED.

Ook mensen die al een reanimatie-/AED-diploma of BHV diploma hebben en willen weten hoe het RON-oproep systeem van HartslagNu werkt of zich willen aanmelden als burgerhulpverlener, zijn van harte welkom. Doel is om op termijn een nog grotere dekking van burgerhulpverleners in de buurt te realiseren.

Aanmelden voor de avond is wenselijk via [email protected], of bel/sms 0651897101. Laat jouw kans niet verloren gaan.

hartsave_graswinkel